سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آیین دانایان

ارتباط عاشورا به انتظار

 

انتظار فرج با عزاداری سید الشهداء گره خورده، اعتقاد به انتظار یک عبادت است، این عمل از بهترین و با فضیلت ترین عبادت هاست.« عَنْ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ (ع) قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ (ص):‏ أَفْضَلُ‏ الْعِبَادَةِ انْتِظَارُ الْفَرَج‏».  

 

در روایاتی از اهل بیت(ع) روز قیام امام عصر (ارواحنا فداه) را روز عاشورا معین کرده اند و ارتباط قیام  آن حضرت با قیام حسینی در یک کلمه و یک روز است، عاشورا.

 

مثل این روایت: روی الصدوق فی کتاب کمال الدین باسناده عن أبی بصیر قال قال أبو جعفر علیه السلام «یخرج‏ القائم‏ علیه السلام یوم السبت یوم عاشورا الیوم الّذی قتل فیه الحسین علیه السلام»

 

یا این روایت: الْفَضْلُ بْنُ شَاذَانَ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ الْکُوفِیِّ عَنْ وُهَیْبِ بْنِ حَفْصٍ عَنْ أَبِی بَصِیرٍ قَالَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ (ع)‏ «یُنَادَی بِاسْمِ الْقَائِمِ فِی یَوْمِ سِتٍّ وَ عِشْرِینَ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ وَ یَقُومُ فِی یَوْمِ عَاشُورَاءَ وَ هُوَ الْیَوْمُ الَّذِی قُتِلَ فِیهِ الْحُسَیْنُ بْنُ عَلِیٍّ ع لَکَأَنِّی بِهِ یَوْمَ السَّبْتِ الْعَاشِرَ مِنَ الْمُحَرَّمِ قَائِماً بَیْنَ الرُّکْنِ وَ الْمَقَامِ جَبْرَئِیلُ بَیْنَ یَدَیْهِ یُنَادِی بِالْبَیْعَةِ لَهُ فَتَصِیرُ شِیعَتُهُ مِنْ أَطْرَافِ الْأَرْضِ تُطْوَی لَهُمْ طَیّاً حَتَّی یُبَایِعُوهُ فَیَمْلَأُ اللَّهُ بِهِ الْأَرْضَ عَدْلًا کَمَا مُلِئَتْ جَوْراً وَ ظُلْما»

 

بنابر این، انتظار فرج را باید از عاشورا آغاز کرد، مجالس امام حسین باید بو و محتوای انتظار داشته باشد، باید یک عزادار، ضمن سوگواری برای سالار شهیدان بر غربت فرزند غریبش، امام عصر(ارواحنا فداه) نیز گریه کند.

 

در زیارت ناحیه مقدسه وارد شده که امام عصر(ارواحنا فداه) درباره ی جدّ غریبش می فرماید: من هر ضبح و شب برایت ناله و گریه می کنم، و اگر اشک چشمم تمام شد، برایت خون گریه می کنم «...فَلَأَنْدُبَنَّکَ صَبَاحاً وَ مَسَاءً وَ لَأَبْکِیَنَّ عَلَیْکَ بَدَلَ‏ الدُّمُوعِ‏ دَماً حَسْرَةً عَلَیْک...». پس او آرامشی ندارد تا زمان ظهورش برسد.

 

در دعای ندبه ی آن حضرت به این مطلب اشاره شده که در مصیبت خاندان محمد(ص) و علی(ع) یعنی سرور و سالار شهیدان، باید گریه کنندگان، بگیرند. اشک ریزان، ... فریاد کنندگان،... و ضجه کنندگان....حسن(ع) کجاست؟ حسین(ع) کجاست؟ همه را کشتند. «...فَعَلَی الْأَطَایِبِ مِنْ أَهْلِ بَیْتِ مُحَمَّدٍ وَ عَلِیٍّ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِمَا وَ آلِهِمَا فَلْیَبْکِ الْبَاکُونَ وَ إِیَّاهُمْ فَلْیَنْدُبِ النَّادِبُونَ وَ لِمِثْلِهِمْ فَلْتُذْرَفِ [فَلْتَدِرَّ] الدُّمُوعُ وَ لْیَصْرُخِ الصَّارِخُونَ وَ یَضِجَّ الضَّاجُّونَ وَ یَعِجَّ العَاجُّونَ أَیْنَ‏ الْحَسَنُ‏ [وَ] أَیْنَ‏ الْحُسَیْنُ‏ [وَ] أَیْنَ أَبْنَاءُ الْحُسَیْنِ صالِحٌ بَعْدَ صَالِحٍ وَ صَادِقٌ بَعْدَ صَادِق‏...» آن حضرت دنبال یاوری برای انتقام خون جدش حسین بن علی(ع) است.

 

در فرازی دیگر از این دعا از خون خواه پیامبران و فرزندان پیامبران(سیدالشهداء) و خاصّه کشته ی کربلا سؤال می کند، کجاست خون خواه کشته ی کربلا؟ «...أَیْنَ الطَّالِبُ بِذُحُولِ الْأَنْبِیَاءِ وَ أَبْنَاءِ الْأَنْبِیَاءِ أَیْنَ الطَّالِبُ [الْمُطَالِبُ‏] بِدَمِ الْمَقْتُولِ بِکَرْبَلَاءَ أَیْنَ الْمَنْصُورُ عَلَی مَنِ اعْتَدَی عَلَیْهِ وَ افْتَرَی‏...» و این گونه پلی بین آن حضرت و جد بزرگوارش می زند و غربت او را به غربت جدش در کربلا وصل می کند.

 

حرف دل: خدایا ما طاقت دوری امام عصرمان را نداریم، روز به روز عرصه بر دوستان آن حضرت تنگ تر می شود و افراد بی تفاوت گستاخ تر می شوند، برخی هم وجود او را فراموش کرده اند و برخی هم منکرش شده اند، اوضاع جامعه رو به فساد و تباهی می رود، و ما همچنان منتظریم.....

 

 

 


 

- کمال الدین و تمام النعمة،ج‏1 ،ص 287

 

- شرح الکافی-الأصول و الروضة (للمولی صالح المازندرانی) ج‏12  ص  287    

 

- إعلام الوری بأعلام الهدی، ص 459    

 

- بحار الأنوار،ج‏98 ص238

 

- إقبال الأعمال، ج‏1 ص 297    

 

- همان    

 

 


ارسال شده در توسط آیین دانایان

وَه که زن چه دوست داشتنی است.

 

 

 

صالح است و قانت.

 

 

 

حافظات للغیب است.

 

 

 

مراقب است که عملی غیر از صلاح و درستی انجام ندهد.

 

 

 

و امرش جز، اطاعت از اوامر ولیّ ش نباشد.

 

 

 

محافظت و پاسداری کند از آنچه که ظاهر نیست و در غیب است.

 

 

 

ذاکر باشد.

 

 

 

و رسانا و رساننده ی این ذکر.

 

 

 

عقاب را دیده ای؟

 

 

 

در اوج پرواز می کند قله ها را می بیند.

 

 

 

راه ها را می سنجد.

 

 

 

فرود می آید و هر آنچه را دیده است را به عنوان نقشه ی فتح الفتوح قله به همسرش می رساند.

 

 

 

عجب تعبیر ممزوجی است این عقاب و این زن!

 

 

 

مَردِ من!

 

 

 

ولیّ تو قرار است که برای مقابله با دشمنان عملیاتی طراحی کند که تو نقش مهمی را در آن باید ایفا کنی!

 

 

 

حواست باشد که جا نمانی.

 

 

 

مرد زمینه است برای پرواز زنش. قوام دهنده ی شکوفا شدن ملکوتی زن.1

 

 

 

وَه که این زن و این مرد چه دوست داشتنی اند.

 

 

 

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 

 

 

1. سوره مبارکه نساء، آیه34: الرجال قوّامون علی النساء.


ارسال شده در توسط آیین دانایان

از دست دادن خیلی سخت است...

 

 

 

چه طفل 6 ماهه باشد...

 

 

 

چه کودک سه ساله...


ارسال شده در توسط آیین دانایان






در آستانه سالروز رحلت رسول خدا(ص)ایراد شد؛

هتاکی های بی شرمانه سخنران جلسات اصلاح طلبان به ساحت پیامبر اعظم (ص)






  مجتهد شبستری با جسارت به ساحت پیامبر اعظم (ص) ،قرآن کریم واسلام، عصمت پیامبر (ص)را به تمسخر گرفت.
  محمد مجتهد شبستری در سخنانی در دانشگاه صنعتی اصفهان در تناقضی آشکار با آیات صریح قرآن درتشکیک عصمت رسول خدا(ص) ، مدعی راه یافتن اوهام و تردید وحتی ارتکاب گناه و عصیان از سوی ایشان شد وگفت:پیامبر وظیفه شان فقط دعوت مردم به سمت خدا بوده و در همین وظیفه خود عصمت داشته‌اند و هیچگاه از این وظیفه غافل نشده‌اند . اما از نظر انجام گناهان نمی توان عصمت برایشان در نظر گرفت.
این مدعی روشنفکری در ادامه سخنان خود که با واکنش برخی از دانشجویان نیز همراه بود پا را از این نیز فراتر نهاده، مدعی وجود نقص در قرآن، اسلام وپیامبر(ص) شده و ادعیه امامان (ع)در عرض نیاز به درگاه الهی که به اعتقاد عرفا آموزش شیوه دعا و مناجات به بندگان می باشد،را موید سخنان خود قرار داد و گفت:این نشان می دهد در خلوات خود دچار گناهان بسیاری شده اند.
 سخنران جلسات اصلاح طلبان در ادامه سلسله جسارت های خود به ساحت رسول خدا وامامان معصوم (ع) با ایراد اتهام دروغ پردازی به ایشان در استغاثه به درگاه الهی اظهار داشت: حالت دیگری را می توان فرض کرد که این عبادات، دروغین و برای متمایل کردن افکار عمومی به خود بوده است. یا از خدا می خواهند که "خدایا مرا بهتر از آنچه مردم تصور می کنند قرار ده " یعنی اینکه بعضی که آنها را نور می دانند تصوری مبالغه آمیز است.
ادامه مطلب...



ارسال شده در توسط آیین دانایان
<      1   2